Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Klientske centrum mesta Martin rozkvitlo

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 13. jún 2023

Martin (12.06.2023) – Výsadba vo verejnom priestranstve je dôležitou aktivitou, ktorá prispieva k estetike, zdraviu a udržateľnosti miest a miestnych komunít. Vytvára príjemné prostredie pre obyvateľov a návštevníkov.

Jedným z príkladov, kde sa zámer podarilo splniť, je skrášlenie priestoru pred Klientskym centrom Martine. Mesto spolu s partnerom, spoločnosťou OBI, práve na tomto mieste vysadilo nové kvitnúce záhony. Rôzne druhy cibuľovín, trvaliek a okresných tráv v nich vytvoria počas roka zaujímavé farebné akcenty a oživia okolie svojou krásou. Kvety budú lákať aj rôzne druhy hmyzu, včely, motýle a ďalších opeľovačov. Súčasťou záhonu bude preto aj náučná tabuľa pre mladých aj veľkých zvedavcov. 

 „Sme radi, že tieto záhony skrášlili priestor, ktorý obyvatelia nášho mesta často  využívajú a veríme, že sa im výsadba bude páčiť“, hovorí Stanislav Thomka, zástupca primátora mesta Martin: „Návrh výsadby a revitalizácia celej plochy by nebola možná bez podpory a nasadenia nášho partnera spoločnosti OBI.“

,,Naše OBI Záhradné centrum v Martine-Záturčí sa teší medzi zákazníkmi veľkej obľube, čo nás veľmi teší. Vďačíme za to nielen bohatému výberu kvalitných rastlín, ale hlavne prístupu našich kolegov-profesionálov, ktorí radi poradia ako skrášliť záhradu, terasu či balkón,“ hovorí Andrej Matejovič, vedúci predajne OBI Martin. ,,Aj v tomto projekte ukázali naši kolegovia svoju odbornosť a zanietenie. Verím, že pekná spolupráca s mestom bude pokračovať,“ dopĺňa.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

Reklama