Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martin má opäť najlepšiu webstránku

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 16. február 2024

Martin (15.2.2024) – Mesto Martin uspelo v konkurencii a získalo významné ocenenie za najlepšiu internetovú stránku mesta a mestských častí a už po ôsmykrát sa umiestnilo v TOP 5.

Jubilejný 20. ročník súťaže ZlatyErb.sk o najlepšiu internetovú stránku samospráv za rok 2023 vyhodnocuje najlepšie internetové stránky miest, obcí a samospráv na Slovensku. Súťaž spoločne vyhlasuje Európsky inštitút, eSlovensko, Únia miest Slovenska, Združene informatikov samospráv Slovenska, Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska a SK8 (Združenie Samosprávne kraje Slovenska). Tento rok udeľovanie cien prebehlo elektronicky a do súťaže sa zapojilo 76 samospráv.

Cieľom projektu je podpora informatizácie slovenských samospráv, ocenenie výnimočných projektov a ohodnotenie snahy zástupcov samospráv efektívne a transparentne využívať informačno-komunikačné technológie a tým zvyšovať kvalitu služieb pre občanov Slovenska.

„Ďalšie ocenenie našej webovej stránky je dôkazom, že naša práca je kvalitná, prospešná a neustále pracujeme na jej zlepšovaní. Webovú stránku mesta, sme redizajnovali v roku 2022 a nielen Martinčania ale aj návštevníci nášho mesta oceňujú, že na nej nájdu množstvo aktuálnych a dôležitých informácií, ktoré im uľahčujú život.“ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko.

Mesto Martin a jeho webová stránka www.martin.sk získalo 1. cenu v hlavnej kategórii - najlepšia stránka miest a mestských častí a zároveň sa stalo držiteľom hlavnej ceny súťaže GrandPrix SK-NIC ako stránka s najvyšším hodnotením zo všetkých kategórií.

Zároveň je mesto Martin ako víťaz GrandPrix SK-NIC nominované na medzinárodnú súťaž EuroCrest Award, ktorú vyhlasuje české Združenie Zlatý erb.

Webová stránka www.martin.sk je oficiálnou webovou stránkou mesta Martin, prostredníctvom ktorej mesto informuje svojich občanov a prezentuje svoje aktivity. V jednotlivých sekciách môžete nájsť užitočné informácie, ale tiež tipy na oddych a zábavu.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama