Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Turčianske hry mládeže 2024

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 17. máj 2024

Martin (14.5.2024) – Turčianska olympiáda nádejných športových talentov, známa tiež ako Turčianske hry mládeže štartuje už budúci týždeň. Tradičné športové podujatie sa uskutoční v Martine od 20. do 24. mája 2024 a bude opäť hosťovať najlepších športovcov z turčianskych základných škôl.

Štvrtý májový týždeň v Martine bude opäť patriť športu a mládeži, ktorá sa stretne v boji o cenné trofeje. Žiaci budú súťažiť vo futbale, atletike, basketbale, hádzanej, volejbale, florbale a plávaní. Organizátori očakávajú vzrušujúci súboj športuchtivých žiakov, keďže Turčianske hry sú známe svojou bohatou históriou a športovou tradíciou.

Primátor mesta Martin, Ján Danko, vyjadril radosť z dlhoročného podujatia: „Turčianske hry mládeže sú neoddeliteľnou súčasťou martinského športového kalendára a sme hrdí na ich 61. ročník. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí sa podieľajú na organizácii a príprave tohto podujatia, pretože vďaka ich úsiliu môžeme opäť privítať mladých športovcov z celého Turca.

Program tohto ročníka Turčianskych hier mládeže 2024 sa opäť zameriava na široké spektrum športových disciplín a súťaže budú rozložené počas celého týždňa. Futbalové zápasy sa uskutočnia v Športparku Pltníky, atletické súťaže sa presunú na Atletický areál na ulici Východná. Basketbal sa bude hrať v telocvičniach viacerých základných škôl v meste, hádzaná v Spojenej škole na ulici Čsl. Armády. Volejbalová súťaž bude rozdelená v telocvičniach Gymnázia Jozefa Lettricha a Základnej školy s materskou školou, J.V. Dolinského. Florbalové zápasy budú v telocvični Základnej školy v Turanoch a plávanie sa uskutoční na krytej plavárni Sunny Martin. Všetci záujemcovia a fanúšikovia mládežníckeho športu sú srdečne pozvaní na tento výnimočný športový zážitok.

Podrobný rozpis THM 2024: na stiahnutie


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama