Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rekonštrukcia povrchu hokejbalového ihriska pri Sokolovni úspešne dokončená

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 15. júl 2024

Martin (15.7.2024) – Správa športových zariadení mesta Martin úspešne ukončila rekonštrukciu povrchu hokejbalového ihriska pri Sokolovni. Ihrisko slávnostne otvoril primátor mesta Martin Ján Danko na memoriáli Juraja Zonzela.

Rekonštrukcia ihriska zahŕňala výmenu palubovky, zarovnanie podkladu a úpravu mantinelov. Ďalej sa realizovala aj výmena bezpečnostných sietí. Nové ihrisko teraz poskytuje bezpečné a kvalitné prostredie pre všetkých nadšencov hokejbalu a ďalších športových aktivít.

O nový povrch žiadali hokejbalisti už v čase, keď sa v Martine hrala extraliga, avšak v tom období neboli dostupné finančné prostriedky. Príležitosť sa naskytla s obnovením mestskej hokejbalovej ligy a s finančnými prostriedkami získanými z vratky za spotrebu elektrickej energie. Mesto súhlasilo s ich použitím na tento účel. Celková výška investície bola 40 000 Eur bez DPH.

Slávnostné otvorenie ihriska sa uskutočnilo počas Memoriálu Juraja Zonzela, kde mali športovci možnosť vyskúšať nový povrch ihriska v rámci hokejbalového turnaja. Slávnostným buly tento zápas otvorill primátor mesta Martin Ján Danko spolu so zástupcami mesta a vedením Správy športových zariadení mesta Martin.

Táto rekonštrukcia je ďalším krokom k podpore športových aktivít v našom meste. Verím, že aj ihrisko pri Sokolovni bude miestom, kde budú vyrastať budúci šampióni a kde sa bude rozvíjať športový duch našich detí a mládeže,“ povedal primátor mesta Martin Ján Danko.


príbuzné témy

Reklama