Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Slávnostné otvorenie nového basketbalového ihriska v Martine: Investícia do športu a mládeže

Autor: Mesto Martin
Foto: Mesto Martin
Uverejnené: 03. september 2024

Martin (2.9.2024) – Dnes sa pred budovou Základnej školy s materskou školou, J. V. Dolinského v Martine slávnostne otvorilo nové basketbalové ihrisko. Realizáciu tohto projektu podporili Projekt Ihrisko, spoločnosť WallDesign a nebola by možná vďaka finančnej podpore mesta Martin a nadácie KIA.

Nové basketbalové ihrisko prináša pred areál školy nielen moderný priestor pre športové aktivity, nový povrch je aj umeleckým dielom! Street art motív dodáva ihrisku jedinečný vzhľad a spríjemní každú hru. Jedinečný motív navrhli a zrealizovali profesionáli z Projektu Ihrisko a spoločnosti WallDesign. Ihrisko sa tak stáva atraktívnym a bezpečným miestom pre športovcov všetkých vekových kategórií, ktorí si chcú užiť pohyb a šport na čerstvom vzduchu.

Celková investícia do projektu dosiahla viac ako 29 500 eur, pričom mesto Martin prispelo sumou 13 500 eur a nadácia KIA poskytla podporu vo výške viac ako 16 000 eur. Ihrisko je dôkazom toho, že verejný a súkromný sektor dokážu spojiť sily pre rozvoj športovej infraštruktúry a vytváranie lepších podmienok pre športovú výchovu detí a mládeže. "Našou víziou je pokračovať v rekonštrukcii pôvodných školských areálov a, kde to bude možné, vybudovať nové moderné športové zariadenia," povedal primátor mesta Martin Ján Danko. "Sme veľmi radi, že vďaka tejto spolupráci môžeme našim deťom a mládeži ponúknuť kvalitné miesto pre aktívny životný štýl."


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama