Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Kaplnka pri čerpacej stanici VOMS v Rakove

Autor: Ľubomír Žila
Foto: Ľubomír Žila
Uverejnené: 16. október 2023

Sieť čerpacích staníc VOMS sa v decembri 2021 rozrástla aj o tú v katastri obce Rakovo. Je samozrejmosťou, že vodiči na pumpe tejto značky majú okrem doplnenia paliva a občerstvenia aj možnosť zataviť sa pri kaplnke Panny Márie z Medžugoria. Spoločnosť VOMS má kaplnky skoro pri všetkých svojich čerpacích staniciach a čerpacia stanica v Rakove nebude výnimkou.

V pondelok, 16. októbra 2023 o 15.00 hod, teda po dvoch rokoch po dobudovaní čerpacej stanice kaplnku posvätil oficiálnou ceremóniou Štefan Barilla, správca rímskokatolíckej farnosti Valča, do ktorej obec Rakovo patrí.

Posvätenie sa konalo za účasti Aleny Kubalovej, vedúcej manažérky a manželky jedného z majiteľov siete čerpacích staníc VOMS, Patrika Antala, starostu obce Rakova, Kamila Cejpeka, predsedu občianskeho združenia Nádej človeka, ako aj obyvateľov Rakova a Príboviec. Kaplnka je postavená pri ceste v areáli čerpacej stanice aj preto, aby ľudia, ktorí si ju všimnú, nezabudli, že okrem sveta materiálneho je dôležitý aj ten duchovný.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama