Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Flott Cascaders Team z Českej republiky zaplavili Martin reklamnými plochami

Autor: METRO
Foto: METRO
Uverejnené: 02. august 2024

Začiatkom augusta 2024 sa na hlavných ťahoch v centre mesta Martin objavili desiatky reklamných plôch propagujúce blížiace sa podujatie kaskadérov. Samotné reklamné zariadenia boli upevnené na prenosných kovových konštrukciách, verejnom osvetlení či položené na chodníkoch. Po intervencii mesta Martin musel Flott Cascaders Team časť reklamných plôch odstrániť.

Na každé turné se pečlivě připravujeme, k práci přistupujeme odpovědně a na prvním místě je pro nás divák. Chceme, abyste z našich vystoupení odcházeli plni adrenalinu a emocí. V oboru jsme stále jedinými, kteří Vám, divákům, dokáží nabídnout strhující zážitek,“ uvádzajú kaskadéri na svojom webe. To sa zrejme netýka reklamy, keďže v meste Martin nie je povolené svojvoľné rozmiestňovanie reklamných zariadení. Počas 2. augusta 2024 ich tak organizátor podujatia musel vo väčšej miere demontovať alebo odstrániť.

Záujemcovia môžu o povolenie na umiestnenie reklamných plôch požiadať oddelenie správy majetku mestského úradu v Martine formou žiadosti o užívanie verejného priestranstva. V prípade ich povolenia musia následne všetky ich reklamné plochy spĺňať náležitosti uvedené v povolení,“ vysvetľuje Miroslav Hamar, referent pre komunikáciu, médiá a vzťahy s verejnosťou mesta Martin.

Občania sa môžu v prípade podozrenia o nelegálnosti umiestnenia reklamnej plochy obrátiť na oddelenie správy majetku, kde sa evidujú všetky súhlasy s umiestnením reklamných plôch na majetku mesta. „Mesto Martin v prípade zistenia nedodržania povolenia, teda umiestnenia nelegálnej reklamnej plochy, vyzve žiadateľa na ich odstránenie. Upovedomená Mestská polícia rieši tieto podnety v blokovom konaní,“ doplnil Miroslav Hamar.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama