Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Mestský Plant Swap opäť o niečo lepší

Autor: METRO
Foto: METRO
Uverejnené: 11. máj 2024

Mestský Plant Swap mal počas mája viac než 50 návštevníkov. O štartovací balíček rôznych rastliniek sa tento raz postaralo Kvetinárstvo Záhrada u Darinky.

V máji 2024 sa Mestský Plant Swap opäť o niečo rozšíril. Pribudlo viac stolov, viac rastliniek či kelímky s vatou na rôzne odrezky. Podujatie sa konalo v piatok 3. mája na terase Barmusea a následne 4.-5. mája aj v priestoroch reštaurácie Nová Ponorka, kde si rastlinky mohli vymieňať majitelia chát či apartmánov na Martinských holiach, aby si skrášlili svoje priestory pred letom.

V združení METRO sa snažíme z tejto komunitnej aktivity vytvoriť typové podujatie, ktoré sa bude dať jednoducho opakovať - podľa záujmu a obdobia, čo sa nám už počas tohto roku určite podarí aj vďaka podpore Komisie životného prostredia, verejného poriadku a požiarnej ochrany mesta Martin. Ide o udržateľnú aktivitu, ku ktorej sa následne môžu pridať aj iné organizácie. Najbližší swap nás čaká na začiatku školského roka, v septembri, kedy opäť pridáme k tejto aktivite pár noviniek.

Podujatie finančne podporilo mesto Martin.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM