Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

7. máj v Kine Strojár: Najmilší koncert roka 2022

Autor: 7. máj v Kine Strojár: Najmilší koncert roka 2022
Foto: 7. máj v Kine Strojár: Najmilší koncert roka 2022
Uverejnené: 15. apríl 2022

Podujatie Najmilší koncert roka píše v roku 2022 už svoj 32. ročník. Jeho cieľom je okrem hľadania potencionálnych talentov najmä to, aby bolo skrze sebarealizáciu a následný prejav na pódiu prinavrátené sebavedomie a hodnota deťom, ktorí ju vďaka zlej skúsenosti stratili.

Zároveň je to pomoc deťom, aby si naplno uvedomovali svoj talent a nadanie, začali na ňom s pomocou kamarátov a vychovávateľov pracovať a postavili tak pevné základy, z ktorých budú môcť v budúcnosti čerpať pri dosahovaní vytýčených životných cieľov a snov.  Za 31 rokov histórie Najmilšieho koncertu roka vystúpilo v regionálnych a celoslovenských kolách už viac ako 25-tisíc detí. Každý divák, ktorý mal možnosť sledovať ich vystúpenia, skutočne cíti ich radosť a nejeden ročník nastali momenty, pri ktorých neostalo jediné oko suché.

 

Regionálne kolo Najmilšieho koncertu roka sa v Martine bude konať dňa 7. mája o 16:00 v Kine Strojár

 

Treba zdôrazniť, že tento ročník, tak ako minulý, je špecifický práve z dôvodu neprirodzeného sociálneho prežívania týchto detí. Počas pandémie boli izolované v centrách a preto je pre nich možnosť vystúpiť pred živý publikom o to jedinečnejšia.

 

 

Reklama

príbuzné témy

Reklama