Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Nové menu v reštauračných vozňoch ZSSK: Tradičné slovenské jedlá a medzinárodné chute

Autor: ZSSK
Foto: ZSSK
Uverejnené: 17. december 2023

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) a jej partner WAGON SLOVAKIA KOŠICE (WGS) zavádzajú od dnes, piatka 15. decembra, nové menu v reštauračných vozňoch svojich vlakov. Cestujúci sa môžu tešiť na vianočnú atmosféru s vôňou kapustnice a vareného vína.

Ponuka nového menu zahŕňa tradičné slovenské jedlá ako kapustnica, segedínsky guľáš, bryndzové a špenátové halušky a tiež medzinárodné pokrmy ako hamburger a grécky šalát. Pre milovníkov anglických raňajok ZSSK v spolupráci s WGS pripravili špeciálnu raňajkovú ponuku. Okrem hlavných jedál si cestujúci môžu vychutnať rôzne sladkosti vrátane štrúdle podľa aktuálnej ponuky.

Služby reštauračných vozňov sa už tradične tešia veľkej obľube, do konca novembra sa v nich predalo 12 940 porcií raňajok a 43 600 porcií hlavných jedál (dáta za január až november 2023). ZSSK ponúka túto inovovanú stravovaciu službu na diaľkových vlakoch s reštauračným vozňom, najmä na linkách Bratislava – Košice a Viedeň/Bratislava – Košice. Celú ponuku nového menu v reštauračných vozňoch ZSSK nájdete na webe à Reštauračné vozne | ZSSK.

ZSSK spolu s WGS prajú všetkým cestujúcim krásne a pokojné sviatočné dni a dobrú chuť k jedlám z nového menu.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama