Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Všetko čo potrebujete na dokonalú svadbu

Autor: Fortuna Aurum
Foto: Fortuna Aurum
Uverejnené: 15. august 2024

Svadobná vrava sa v novej rodine stáva na dlhé roky predmetom vtipov a rozhovorov. Aby svadba prebehla perfektne, oplatí sa vopred dohodnúť koncept a urobiť si kontrolný zoznam najdôležitejších prvkov prípravy a konania svadobného obradu.

Svadobné obrúčky a zásnubné prstene

Dve udalosti, dva druhy šperkov, ktoré symbolizujú lásku a plány stráviť spolu dlhý život. Svadobné obrúčky sa tradične dávajú nevestám pri zásnubách, aj keď čoraz častejšie sa pre nevesty vyberá aj šperk – ako symbol vzájomnej dohody.

V móde sú zásnubné prstene pre nevesty:

● z bieleho a žltého zlata s kameňmi do priemeru 5 mm: diamant, zirkón, zafír, topás, ametyst;

● hlavný kameň snubného prsteňa podporuje svätožiaru a tenký pás pozdĺž prednej časti okraja malých priehľadných kamienkov;

● zásnubné prstene s okrúhlymi drahými kameňmi nasýteného vína, malachitu, modrých odtieňov orámovaných reliéfnym vzorom na povrchu ráfika vyzerajú vynikajúco.

Svadobné obrúčky sa vyberajú s prihliadnutím na funkčnosť a dizajn. Aktuálne súpravy snubných prsteňov, v ktorých sú kombinované zliatiny zlata rôznych farieb. Lakonický dizajn pánskeho prsteňa harmonicky dopĺňa fantasy dekor prsteňa nevesty s bionickým alebo etnickým vzorom. Obľúbené svadobné obrúčky s ažúrovým vzorom, drobnými diamantmi alebo zirkónmi,

Dámske spoločenské kabelky na svadbu

Rúž, zrkadlo, obrúsky, smartfón, prídavná pamäťová karta – minimálna súprava kabeliek pre nevestu a jej priateľov na ideálnej svadbe. Štýlové spoločenské kabelky na tenkej zlatej alebo striebornej retiazke skvele doplnia moderný svadobný outfit.

Skúsení svadobní plánovači vyberajú súpravy kabeliek pre nevestu a družičky v jednotnom formáte s prihliadnutím na outfit a všeobecný koncept ideálnej svadby. Relevantné je monochromatické riešenie: povrch kabelky je o 1-2 odtiene tmavší alebo svetlejší ako šaty.

Drevené dekorácie na svadbu

Módny ekotrend – namiesto plastu na pozvánky, výzdobu banketových stolov, candy barov, fotobúdok a humorných súťaží si novomanželia objednávajú na svadbu drevené dekorácie.

Kreatívny dekor so stojanom je vyrobený z tenkej preglejky, je to lisované prírodné drevo. Okraje výrobku sú dokonale hladké vďaka rezaniu laserom.

Povrch drevenej dekorácie na svadbu má jedinečný dizajn, ktorý vymýšľajú mladomanželia.

● humorné alebo romantické kresby;

● priania, básne, monogramy, dátumy svadby;

● slová vďaky pre rodičov, priateľov a kolegov.

Nápisy a kresby sú robené laserovým gravírovaním. Písmo, dizajn a tvar drevenej dekorácie na svadbu sú vopred dohodnuté s hlavnými účastníkmi svadobného obradu.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama